Loading...
Viral

Tak jadi beli KEK, customer kantoi MENIPU bakal suami mati tak jadi kahwin. Memang KELAKAR cara kantoi tu.. !!!

Tak jadi beli KEK, customer kantoi MENIPU bakal suami mati tak jadi kahwin. Memang KELAKAR cara kantoi tu.. !!!

(Gambar Sekadar Hiasan)

Loading...

Orang kalau nak menipu ni macam2 dia bagi alasan kan. Sampai sanggup cakap apa yang tak sepatutnya. Kalau jadi betul – betul nanti macam mana ? Siapa nak jawab ? Tapi sepandai2 tupai melompat, akhirnya terkantoi juga.

Jom baca perkongsian oleh Saudara Isaac Olswen di Facebooknya :

Tak jadi beli kek cakap je #CANCEL takpe.. abang tak marah pun, ni sampai menipu cakap bakal suami mati tak jadi kahwin.. kalau betol-betol tuhan bagi dia mati tak ke awak melepas nak tumbuk sambal malam pertama nanti.

Lagi lucu dia pergi order kek dengan member abang yang jugak bakers famous kat KB ni. Then member abang past kek tu dekat abang sebab tak boleh buat.. bila cek balik nama, Number phone dan gambar rupanya customer tu orang sama yang kematian bakal suami.. dia punya funny moment tu aku cuba tahan gelak sampai bergetar tulang rusuk..

Post ni takde niat nak malukan sesiapa. Cuma nak pesan pada next customer, nak cancel kek cakap je takde masalah pun janji bagi tahu awal2 nak cancel. Tak perlulah menipu sampai kematian bakal suami.

Kan elok kita doa yang baik baik aje.. and 1 lagi bakers kelantan ni semua kawan abang tau. Haaa seram lah tu selalu umpat abang dekat bakes lain kan… sebab lambat balas wassap.

Ok lah dari tadi tahan gelak sampai nak terkincing dah ni.. abang bukan marah cuma nasihat

#TEKSI………..

Kelakar kan cara kantoi dia ? Korang jangan buat macam ni tau. Kalau tak jadi beli tu, bagitahu awal-awal. Kesian kat peniaga tu. Apa-apa pun untuk peniaga, selagi customer tak bayar deposit, jangan proceed buat tempahan tu. Beringat sebelum terkena. Sudah banyak kes customer cancel order tiba-tiba..

Silakan SHARE..

Sumber : FB Isaac Olswen

Loading...
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.